Antena 3 CNN Actualitate Isărescu: "În cazul unei noi crize, suntem pregătiţi cu arma la picior". Coaliţia pregăteşte deja măsuri

Isărescu: "În cazul unei noi crize, suntem pregătiţi cu arma la picior". Coaliţia pregăteşte deja măsuri

Isărescu: "În cazul unei noi crize, suntem pregătiţi cu arma la picior". Coaliţia pregăteşte deja măsuri
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Aug 2011   •   08:31

La fel cum se intampla in 2008, si de aceasta data, la noi in tara domneşte optimismul. "În cazul În care Romania este amenintata de o noua criza, suntem pregatiti cu arma la picior", a anuntat guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu. Nici premierul Emil Boc nu pare ingrijorat de aceasta posibilitate. În opinia lui, "în ţară lucrurile sunt sub control".

Coaliţia de Guvernare se gândeşte deja la măsurile pe care trebuie să le ia pentru a minimaliza efectele unei noi crize mondiale asupra economiei româneşti.

"Cu echilibru şi prudenţă putem trece prin această perioadă dificilă, dar este extrem de important ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că din perspectiva României, lucrurile în ţară sunt sub control, dacă nu realizăm vreun exces sau nu facem vreun pas înapoi pe linia reformelor", a declarat Emil Boc.

Banca Naţională a României e gata să intervină, în cazul unui nou val al crizei.

Ministrul Agriculturii susţine că ţara noastră nu poate scăpa de criză, dacă aceasta va cuprinde statele din Europa. Valeriu Tabără consideră că efectele nu vor fi atât de grave pentru România.

×
Subiecte în articol: Mugur Isarescu criza economica guvern
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close