Antena 3 CNN Actualitate Îşi ia jucăriile şi pleacă! Pepe se lasă de fotbal după ce a faultat violent şi a fost suspendat 6 etape (VIDEO)

Îşi ia jucăriile şi pleacă! Pepe se lasă de fotbal după ce a faultat violent şi a fost suspendat 6 etape (VIDEO)

Îşi ia jucăriile şi pleacă! Pepe se lasă de fotbal după ce a faultat violent şi a fost suspendat 6 etape (VIDEO)
Sursa foto: pepe
23 Apr 2009   •   19:14

Pepe, fundaş al campioanei Spaniei, Real Madrid, vrea să se lase de fotbal la doar 26 de ani dintr-un motiv care pare culmea ridicolului. Portughezul a fost suspendat de forul spaniol şase etape după ce a părut că şi-a pierdut minţile în Real Madrid - Getafe 3-2 şi a faultat violent în propriul careu, lovind intenţionat adversarul care se afla la pământ. Suspendarea nu i-a picat, însă, bine, şi fotbalul pare să fie acum un capitol încheiat pentru lusitan.
"Nu ştiam ce fac în acele momente. Mi-am pierdut controlul pentru câteva minute. Nu mai vreau să joc fotbal. Dacă asta se întâmplă în cele din urmă, îmi voi îndrepta atenţia spre alt domeniu", a declarat portughezul pentru cotidianul spaniol Marca .
Faultul lui Pepe a venit într-un moment cum nu se putea mai prost pentru echipa sa. Real Madrid se afla la egalitate cu Getafe, 2-2 pe teren propriu în ultimele minute ale meciului, moment în care lusitanul a fost depăşit de un adversar şi nu a putut suporta umilinţa, întinzând mâna spre el şi împingându-l, pur şi simplu, la pământ în careul lui Iker Casillas. Nu s-a oprit aici, şi l-a luat la şuturi pe cel pe care îl pusese jos, iar apoi i-a pus mâna în gât şi unui alt coechipier al său, trăgându-i şi un pumn în figură. Roşu direct, şi o suspendare de şase etape, considerată blândă de presa din Spania.
Echipa sa a reuşit, în cele din urmă, o victorie miraculoasă cu Getafe, scor 3-2, dar răul a rămas făcut pentru fundaşul care a costat echipe de pe Santiago Bernabeu nu mai puţin de 30 de milioane de euro pentru a fi adus de la FC Porto.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pepe Real Madrid suspendat retragere penalty
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close