Antena 3 Actualitate Israel ajută colectiv! Impresionați de drama din Colectiv, românii din Tel Aviv au sărit în ajutorul familiilor celor răniți

Israel ajută colectiv! Impresionați de drama din Colectiv, românii din Tel Aviv au sărit în ajutorul familiilor celor răniți

26 Noi 2015   •   13:32

Israel ajută Colectiv. Aşa se numeşte grupul celor 60 de români din Israel care le ajută pe Oana Matei şi Tamara Neagu. Soţia lui Cristian Matei şi, respectiv, mama lui Cătălin Ilniţchi. Au fost cu toţii impresionaţi de drama din Colectiv şi, atunci când au auzit că doi răniţi vor ajunge la spitalul din Tel Aviv s-au mobilizat singuri.

Colegii mei Mirela Voicu şi Radu Mocanu s-au simţit onoraţi să-i cunoască şi să le mulţumească pentru tot.

Mati şi Noa Nelersa au micile lor economii. Ca toti copiii strângători. Dar, din puşculiţa lor, banii au dispărut într-o zi. I-au auzit vorbind pe mami şi pe tati despre o tragedie care s-a întâmplat la Bucureşti. Apoi i-a văzut agitându-se şi plecând la spitalul din Tel Aviv. Au aflat povestea lui Matei şi a lui Cătălin. Au văzut că mami găteşte pentru Oana şi Tami. S-au sfătuit ei, ca doi bătrâni, şi au hotărât. Banii din puşculiţă merg la fete, la spital.

Oana şi Tamara s-au trezit dintr-odată trecute pe orarul românilor. Un orar organizat. Nu la întâmplare

"Oamenii astia au fost luati pe nepregatite. Dintr-o data s-au trezit ca trebuie sa se urce intr-un avion, sa plece intr-o tara straina, necunoscuta lor, cu o limba pe care nu o cunosc. Am incercat cat de cat sa le fim alaturi. Trebuia rezolvata problema cazarii. Am avut o mare dezamagire si o mare deziluzie ca autoritatile romane nu s-au implicat absolut deloc. Le-au trimis aici. Ma uitam la fete și am intrebat: dar voi unde dormiti? Pe hol, aici? Nu se poate asa ceva.
", a povestit Dragoș Nellersa.

Israel ajuta colectiv!

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close