Antena 3 Actualitate Isterie printre părinţii din România: "Se fură copii pentru trafic de organe"

Isterie printre părinţii din România: "Se fură copii pentru trafic de organe"

08 Iul 2011   •   08:43
Isterie printre părinţii din România: "Se fură copii pentru trafic de organe"
Sursa foto: Foto: indiancelebrityvideos.com

Mii de părinţi din România trăiesc în spaimă. Sunt tot mai multe voci care vorbesc de copii răpiţi, duşi în locuri ascunse şi traficaţi pentru organe. Tot mai mulţi oameni speriaţi sună la 112 şi întreabă dacă e adevărat, dacă au fost prinşi hoţii de copii, dacă trebuie să se teamă sau nu. Alţii jură că ştiu cazuri de copii răpiţi, că au prieteni care au păţit asta. Până acum, nimeni nu le-a dat de urmă.

Copii, răpiri şi organe prelevate cu forţa. În marile oraşe tot mai mulţi părinţi vorbesc despre asta.

La început a fost un mail. Apoi 10, apoi 1.000 şi în final mii. Mii de mailuri în care se vorbea de copii răpiţi pentru organe. Panica a fost hrănită şi de cazul unei fetiţe din judeţul Constanţa, răpită acum câteva săptămâni. Găsită după patru zile, a povestit că a fost dusă într-o casă unde erau mai mulţi copii. Răpitorii nu au fost nici acum prinşi.

Printre localnici, poveştile de groază au prins însă viaţă. Sunt tot mai reale, iar oamenii tot mai speriaţi. Poliţia nu poate să oprească însă zvonurile şi panica.

×
Subiecte în articol: trafic organe copii parinti România rapiri
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close