Antena 3 CNN Actualitate El este bărbatul asasinat la comanda iubitei, în Bihor, după un plan diabolic

El este bărbatul asasinat la comanda iubitei, în Bihor, după un plan diabolic

Bărbatul asasinat la comanda iubitei a dispărut în luna decembrie a anului trecut, iar de atunci a fost căutat cu disperare de familie, însă abia acum anchetatori au descoperit planul diabolic prin care a fost asasinat la comandă.

El este bărbatul asasinat la comanda iubitei, în Bihor, după un plan diabolic
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2022   •   15:47

Istvan Venkli avea 45 de ani atunci când a fost omorât. El locuia în comuna Şimian din judeţul Bihor şi a dispărut în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2021, după miezul nopţii, atunci când a fost văzut pentru ultima dată de iubita sa.

Femeia a fost cea care l-a raportat ca dispărut la Poliţie, însă ea era cea care ascundea planul diabolic din spatele dispariţiei lui Istvan Venkli.

Noaptea trecută, la aproape patru luni de la dispariţie, bărbatul de 45 de ani a fost găsit mort.

Anchetatorii au descoperit că acesta a fost omorât, pe trup fiind găsite mai multe lovituri. Astfel, iubita sa, fiind ultima persoană care l-a văzut în viaţă, a devenit suspect, iar în urma audierilor aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Aşa au aflat poliţiştii şi procurorii că bărbatul a fost asasinat la comandă pentru suma de 40.000 de lei. Banii au fost plătiţi chiar de iubita bărbatului, care avea deja o relaţie cu o altă femeie. Cele două femei au fost cele care au pus la cale planul pentru a scăpa de Istvan Venkli şi au găsit chiar şi un asasin plătit care a şi comis crima.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Numita V.T., împreună cu prietena sa, suspecta R.A., au premeditat să ucidă victima V.I. (soţul numitei VT şi verişorul suspectei RA), prin apelarea la serviciile unei terţe persoane care să comită o astfel de faptă, sens în care R A, l-a determinat pe N I să comită fapta în schimbul sumei de 40.000 lei.

În baza înţelegerii dintre cei trei, în seara zilei de 18.12.2021, în jurul orei 22:00, R A l-a ademenit pe V I pe un drum lăturalnic al drumului ce duce spre vama Valea lui Mihiai, în apropierea localităţii Bărantău, unde N I i-a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu un topor, după care cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, provovându-i leziuni ce au condus la decesul victimei.

După acestea R A şi N I au transportat victima cu autoturismul ce aparţinea suspectei R A, pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul.

Cei trei suspecți au fost reținuți, recunoscând comiterea faptei, cu precizarea faptului că luarea acestei masuri procesuale, nu afectează prezumția de nevinovăție de care se bucură cei trei suspecți", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

×
Subiecte în articol: Bihor Şimian
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close