Antena 3 CNN Actualitate Imagini dramatice. ISU Bucureşti publică în premieră fotografii de la intervenţia din Colectiv

Imagini dramatice. ISU Bucureşti publică în premieră fotografii de la intervenţia din Colectiv

Imagini dramatice. ISU Bucureşti publică în premieră fotografii de la intervenţia din Colectiv
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    03 Noi 2015   •   15:12

"Ca urmare a evenimentului tragic petrecut la data de 30.10.2015, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov este profund îndurerat pentru zecile de tineri care şi-au pierdut viaţa şi pentru familiile acestora care trec printr-o suferinţă cruntă", se precizează pe pagina de Facebook a ISU Bucureşti-Ilfov.

"Trecem prin momente în care trebuie să ne rugăm pentru vieţile celor răniţi, să aibă puterea să treacă peste această grea încercare.

Sutele de pompieri care au participat la intervenţie au făcut eforturi deosebite pentru salvarea persoanelor rănite şi manifestă regret pentru că nu s-a putut face mai mult. Suferinţa şi imaginea întâlnită acolo a făcut ca acea zi să fie cea mai grea din viaţa lor.

Adresăm mulţumiri pentru cooperarea şi mâna de ajutor întinsă pentru salvarea victimelor cadrelor medicale, poliţiştilor, jandarmilor şi tuturor voluntarilor.

Dumnezeu să-i ierte pe cei care şi-au pierdut viaţa!", precizează ISU.

 
Ca urmare a evenimentului tragic petrecut la data de 30.10.2015, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii...

Posted by ISU Bucuresti-Ilfov on 3 Noiembrie 2015

×
Subiecte în articol: Club Colectiv pompieri incendiu colectiv
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close