Antena 3 CNN Actualitate Italianul care şi-a omorât tatăl a făcut-o pentru că aşa i-au spus "vocile" şi este sigur că "a scăpat omenirea de diavol"

Italianul care şi-a omorât tatăl a făcut-o pentru că aşa i-au spus "vocile" şi este sigur că "a scăpat omenirea de diavol"

Italianul care şi-a omorât tatăl a făcut-o pentru că aşa i-au spus "vocile" şi este sigur că "a scăpat omenirea de diavol"
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
de G.S.    |    26 Aug 2012   •   13:35

Italianul de 24 de ani care şi-a ucis tatăl stabilit la Hunedoara i-a aplicat acestuia 50 de lovituri de cuţit, au stabilit legiştii. Tânărul, care a fost arestat preventiv, a declarat anchetatorilor că a scăpat omenirea de diavolul care se întruchipase în părintele său.
   
Tribunalul Hunedoara a decis, duminică, arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a tânărului italian în vârstă de 24 de ani care şi-a ucis tatăl, conform Mediafax.
   
Avocatul tânărului, Emil Mărginean, a afirmat că italianul i-a povestit că avea probleme mai vechi cu tatăl său, dar şi că "vocile i-au comandat să-l omoare" pentru că diavolul se întruchipase în părintele său, iar prin fapta sa a scăpat omenirea de diavol.
   
Tânărul a refuzat să facă recurs la decizia instanţei hunedorene.


   
Pe de altă parte, procurorul de caz Dorel Herban a declarat că italianul va fi supus, săptămâna viitoare, unei expertize psihiatrice la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici".
   
În plus, tânărului i-au fost recoltate probe biologce pentru a se stabili dacă a folosit stupefiante înainte de a-l ucide pe bărbat.
   
Necropsia în cazul bărbatului ucis a fost finalizată, şeful Serviciului de Medicină Legală Hunedoara, Dan Mărculescu, afirmând că acesta a murit după ce a fost înjunghiat de 50 de ori. Mai mult, tânărul a lăsat cuţitul înfipt în inima tatălui său.
   
Tânărul în vârstă de 24 de ani, cetăţean italian, venit în judeţul Hunedoara în urmă cu câteva luni, a fost reţinut, sâmbătă dimineaţă, după ce şi-a ucis tatăl. Tânărul se afla în vizită la tatăl său, om de afaceri italian, în vârstă de 61 de ani, stabilit în satul hunedorean Sântandrei, împreună cu concubina sa şi cu fetiţa acestora.
   
"Din primele verificări s-a stabilit că între agresor şi tatăl acestuia, Gianfranco M., a avut loc o altercaţie pe fondul unor neînţelegeri familiale mai vechi. Tânărul se afla în vizită la tatăl său, om de afaceri, şi a pătruns, folosind o scară, în balconul situat la etajul întâi al imobilului, unde se afla tatăl său, concubina acestuia şi fiica celor doi, după care i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuţit, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu.
   
Tatăl tânărului, un bărbat de 61 de ani, se stabilise în România în urmă cu aproximativ şapte ani, acesta având o fetiţă de şase ani şi jumătate cu o femeie din localitatea hunedoreană Sântandrei, unde locuiau împreună
   
Bărbatul avea o firmă de închirieri de echipament industrial, iar oamenii din sat spun că l-au apreciat pentru că a rămas în România să îşi crească fetiţa şi nu a abandonat-o, plecând în Italia.
   
Un prieten al bărbatului, italian şi el, spune că acesta a încercat să fie un tată bun şi pentru fiul său din Italia, copil rezultat din prima căsătorie. Odată cu venirea fiului acestuia din Italia, bărbatul a încercat să-l integreze, oferindu-i un loc de muncă la firma sa, însă nu a reuşit deoarece cei doi se certau frecvent.

×
Subiecte în articol: parinte tata diavol crima scara apartament
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close