Antena 3 CNN Actualitate Italianul suspect în cazul jafului din Pasul Gutâi rămâne în arest

Italianul suspect în cazul jafului din Pasul Gutâi rămâne în arest

Italianul suspect în cazul jafului din Pasul Gutâi rămâne în arest
03 Feb 2010   •   15:50


Magistratii Curţii de Apel Cluj au respins miercuri recursul înaintat de apărătorul italianului suspect în cazul jafului din Pasul Gutâi împotriva măsurii de arestare preventivă. Italianul respinge în continuare acuzaţiile care i se aduc, ba mai mult susţine că în momentul săvârşirii faptei nu se afla în ţară ci în Sardinia.

Massimo Loddo a fost singurul care a depus recurs, după ce judecătorii Tribunalului Maramureş au decis arestarea pentru 29 de zile în cazul său şi a încă unei persoane. Italianul a susţinut în faţa magistraţilor clujeni că este nevinovat şi a declarat că îl cunoaşte foarte puţin pe celălat bărbat cercetat în acest caz.

Avocatul italianului mai spune că hainele care se presupune că aparţin clientului său nu corespund cu măsurile acestuia.

Cu toate acestea, magistratii clujeni au catalogat ca fiind nefondat recursul formulat de italian. Sentinţa este definitivă. Acesta a fost dus sub escortă înapoi în arestul IPJ.

Bărbatul este cercetat pentru lipsire de libertate, furt calificat, tâlhărie şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Antena 3


×
Subiecte în articol: suspect jaf
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close