Antena 3 CNN Actualitate ”Iubirea este mereu la modă”, proiectul de suflet lansat de Protecția Animalelor Ilfov. Sute de mii de câini sunt în așteptarea unei familii iubitoare

”Iubirea este mereu la modă”, proiectul de suflet lansat de Protecția Animalelor Ilfov. Sute de mii de câini sunt în așteptarea unei familii iubitoare

Cinci dintre câinii adăpostului public pentru animale fără stăpân din Brănești au participat la o ședință foto care are ca scop incurajarea adopției. Sunt mii de câini în adăposturile din România în acest moment, în căutarea unei familii responsabile și iubitoare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   11:53

"Iubirea este mereu la modă" este proiectul de suflet al celor de la Protecţia Animalelor Ilfov. Aceasta este modalitatea prin care vor să sensibilizeze oamenii cu privire la importanta adopţiei.

”Cel mai important scop al acestui proiect este acela că am vrea să le arătăm oamenilor că iubirea nu ține cont de rasă până la urmă, toate animalele sunt frumoase în felul lor, toate animalele iubesc la fel”, a spus Izabela Oprea, consilier Protecția Animalelor Ilfov.

Cei care încearcă să le găsească o familie câinilor abandonați spun că au o misiune dificilă. Nu pot ei salva cât pot abandona semenii.  

Şi pentru că o şedinţă foto trebuia să aibă şi un expert care să îi pună în valoare, cele 5 vedete patrupede au avut alături un model profesionist.

Dorinţa inițiatorilor proiectului "Iubirea este mereu la modă" este ca toate exemplarele canine să-şi găsească un cămin iubitor.

×
Subiecte în articol: protectia animalelor Ilfov
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close