Antena 3 CNN Actualitate Iubita misterioasă a lui Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş-Severin, face senzaţie pe Facebook

Iubita misterioasă a lui Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş-Severin, face senzaţie pe Facebook

Iubita misterioasă a lui Romeo Dunca, milionarul ajuns preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, face senzaţie pe Facebook cu două clipuri video în care este îmbrăcată sumar, atât în club, cât şi la cumpărături.

Iubita misterioasă a lui Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş-Severin, face senzaţie pe Facebook
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    15 Iun 2021   •   13:09

Potrivit unor surse, iubita lui Romeo Dunca se numeşte Nadia şi este din Rusia, ea devenind o prezenţă des întâlnită în compania şefului Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Într-unul din clipurile video postate pe Facebook, blonda lui Dunca apare într-un supermarket, alături de şeful CJ Caraş-Severin, în timp ce se amuză împreună cu iubitul ei.

Femeia îşi pune, la un moment dat, o pungă de hârtie în cap, în timp ce iubitul o ajută să o dea jos, după ce s-au amuzat împreună.

Într-un alt clip video, iubita secretă a lui Romeo Dunca apare în club, tot alături de milionarul ajuns şef de CJ, în timp ce dansează lasciv, fiind îmbrăcată cu rochie extrem de scurtă.

Prieten bun cu fostul ministru de Interne, Marcel Vela, Romeo Dunca are o viaţă excentrică, fiind cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile extreme.

În 2006, Dunca a participat la raliul Paris-Dakar, a mers într-o expediţie de 26 de zile, pe vârful Manaslu din munţii Himalaya, la o altitudine de 8.156 de metri.

În 2017, Romeo Dunca a scăpat cu viaţă după ce s-a prăbuşit cu elicopterul său pe Muntele Mic din Caraş-Severin.

×
Subiecte în articol: Romeo Dunca
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close