Antena 3 CNN Actualitate Iubita unuia dintre suspecţii în crima de la Padina rupe tăcerea: "Nu aveau cum!" | Avocat: "Cei trei au familii și sunt integrați social"

Iubita unuia dintre suspecţii în crima de la Padina rupe tăcerea: "Nu aveau cum!" | Avocat: "Cei trei au familii și sunt integrați social"

Apar noi elemente în cazul crimei de la Padina, în care trei frați, fii ai vrăjitoarei Sidonia, au fost reținuți de polițiști și suspectați că au ucis cu maceta un bărbat de 41 de ani.

de Ana Ciuvică    |    Bogdan Borza    |    12 Feb 2024   •   13:54

Reținuți duminică pentru 24 de ore, suspecții au fost audiați și în această dimineață de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care cer arest preventiv pentru 30 de zile în cazul celor trei, decizia urmând să fie luată de judecători.

Antena 3 CNN a reușit să discute cu partenera unuia dintre suspecți, care spune că în urma evenimentului de la Padina se teme pentru viața ei.

"Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul și în primul rând. În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea pe acolo. Oamenii ăștia (suspecții, n.r.) au fost atacați.

Mă tem pentru viața mea. Am înțeles că (cei care i-ar fi agresat pe suspecții reținuți, n.r.) sunt foarte periculoși. Sunt din nu știu ce clan, clanul Ghenosu", a spus această persoană, a cărei identitate a fost protejată de Antena 3 CNN inclusiv prin modificarea pe cale electronică a vocii.

"Am văzut că apropiații celor trei suspecți spun că nu a fost vorba despre o crimă, că cei trei sunt nevinovați. Ba, mai mult, de vină ar fi chiar victima.

Vorbim despre o persoană de 41 de ani care a decedat în urma acestui conflict spontan izbucnit la hotelul din Dâmbovița. Arma crimei nu a fost găsită până la acest moment. Este în continuare căutată.

Avocatul suspecților a vorbit cu noi și ne-a spus că suspecții nu au antecedente penale, că nu sunt persoane agresive și că beneficiază, bineînțeles, de prezumția de nevinovăție", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Ana Ciuvică.

Avocat: Suspecții sunt fără cazier, au familii, au surse legale de venit și integrați social

"Sunt persoane care nu au profilul prezentat în presă. Nu sunt cunoscuți cu antecedente penale, sunt integrați social, au familii, au surse legale de existență. Cel puțin, acest lucru caracterizează situația inculpaților", a spus, la rândul său, avocatul celor trei fii ai vrăjitoarei Sidonia.

Între timp, zeci de oameni s-au strâns la casa bărbatului omorât cu maceta, pentru a-i aduce un ultim omagiu. 

Cadavrul victimei a fost dus ieri la Serviciul de Medicină Legală din Târgoviște și a fost ridicat de către familie aseară, și adus la locuința din Târgoviște.

Sorin Anghel urma să împlinească vârsta de 42 de ani pe data de 15 februarie. Vecinii și cunoscuții săi spun că era om gospodar și neconflictual.

Mai mult, unii dintre localnici și-au exprimat suspiciunea că Anghel a fost urmărit pentru a fi agresat și ucis.

Și cumnatul său a fost rănit în urma scandalului de la Padina. El a fost tăiat în zona abdomenului, dus la spital și cusut de medici, după care a fost lăsat să plece acasă.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close