Antena 3 Actualitate Iubitul Elenei Udrea dă lovitură după lovitură în afaceri

Iubitul Elenei Udrea dă lovitură după lovitură în afaceri

23 Feb 2019   •   13:25
Iubitul Elenei Udrea dă lovitură după lovitură în afaceri
Sursa foto: Foto: Facebook/ Alexandrov Adrian

De când Elena Udrea (45 de ani) i-a născut o fiică, Eva, pe 20 septembrie 2018, Adrian Alexandrov (32 de ani) a petrecut mai mult timp în Costa Rica, departe de afacerile din România.

„A revenit în ţară miercuri noaptea (20 februarie – n.r.) şi are de gând să stea cam două săptămâni, apoi se întoarce la fetele lui. E foarte implicat în afaceri şi încearcă să organizeze cât mai bine activitatea ca să funcţioneze şi când este el plecat”, au declarat surse din anturajul său pentru Click.

Într-adevăr, Alexandrov pare să fi dat lovitura cu imobiliarele. Pe site-ul Re/Max România, Adrian a reuşit să adune numai proprietăţi de lux. Spre exemplu, vinde o vilă superbă în cartierul Primăverii cu aproape 3,2 milioane de euro, o alta în Floreasca, cu 2,8 milioane de euro. Tot aici găsim o casă cu şapte camere, situată în Corbeanca, judeţul Ilfov, care se dă cu 1,2 milioane de euro, dar şi o bijuterie de vilă, cu şapte dormitoare, la 1,4 milioane de euro. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close