Antena 3 CNN Actualitate Iubitul Elenei Udrea, detalii despre nuntă și botez: „Sperăm să facem totul cât mai repede. Dar nu știm ce se va întâmpla cu statutul ei de refugiat”

Iubitul Elenei Udrea, detalii despre nuntă și botez: „Sperăm să facem totul cât mai repede. Dar nu știm ce se va întâmpla cu statutul ei de refugiat”

Iubitul Elenei Udrea, detalii despre nuntă și botez: „Sperăm să facem totul cât mai repede. Dar nu știm ce se va întâmpla cu statutul ei de refugiat”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Alexandrov Adrian
19 Iun 2019   •   12:23

Elena Udrea şi iubitul ei Adrian Alexandrov vor să facă nunta şi botezul fetiţei lor în România. Adrian Alexandrov a dezvăluit că îşi împarte viaţa între Bucureşti şi Costa Rica. 

Elena Udrea se află în Costa Rica şi a înaintat instanţei din România o cerere de anulare a sentinței definitive prin care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute".

„Sperăm să facem botezul cât mai repede, încă nu am stabilit data, nașii, nu știm ce se va întâmpla cu statutul ei de refugiat acolo. A primit o amânare”, a spus Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. 

„Noi ne-am propus să facem și nunta, dar la fel, depinde de foarte multe lucuri. Nu știu nimic oficial, nu stiu dacă Elena rămâne acolo, dacă vine în țară, depinde mult de situația din Costa Rica. Dacă vine în țară, va fi botez ortodox, dacă facem acasă, cu parinți, familie, prieteni în mod tradițional sau dacă rămâne în Costa Rica va fi la biserică catolică, pentru că nu avem de ales”, a mai spus el. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close