Antena 3 CNN Actualitate Telefonul primit de Iuliana cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, alături de cei doi copii: ”Copilul nu este al lui Alex!”

Telefonul primit de Iuliana cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, alături de cei doi copii: ”Copilul nu este al lui Alex!”

Noi detalii apar în cazul tragediei de la Timișoara. Iuliana, tânăra mamă care și-a pus capăt zilelor alături de cei doi copii, ar fi fost amenințată de fostul iubit.

Telefonul primit de Iuliana cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, alături de cei doi copii: ”Copilul nu este al lui Alex!”
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2022   •   10:10

Potrivit apropiaților tinerei, relația celor doi ar fi început în urmă cu trei ani. Acesta ar fi fost și motivul divorțului între ea și Alex, fostul soț.  

Între timp, individul ar fi început să o hărțuiască pe Iuliana. Chiar în dimineața tragediei, cei doi ar fi avut o discuție. Ieri, bărbatul a mers la priveghi.  

Informația șocantă vine chiar din partea unui prieten al Iulianei, care susține că rodul dragostei fulgerătoare dintre cei doi ar fi fost chiar băiețelul care a murit odată cu mama lui.  

”Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei.  

Însă lucrurile n-ar fi mers bine între cei doi. Și de aici a început și coșmarul. Tânăra s-a întors la fostul soț, iar asta i-ar fi luat mințile individului care a devenit extrem de gelos și violent.  

”El a amenințat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deși nu este!”, spune tânărul. 

Însă iubitul părăsit n-ar fi încetat să o amenințe.  

”Era terorizată de omul ăla. E ceva mafiot, nu e de joacă cu el!”.  

Tot cu el ar fi vorbit ultima dată cu Iulia în dimineața cumplită. Iar discuția ar fi declanșat nenorocirea în sufletul tinerei mame, spun apropiații.  

”Ar fi primit un telefon în dimineața aia de la tatăl băiețelului și că ar fi amenințat-o cu ceva. O fi amenințat-o cu copiii. Şi-a iubit copiii enorm de mult”, mai spune prietenul Iuliei, citat de ObservatorNews

La priveghi, ambii bărbați au venit să o plângă.  

×
Subiecte în articol: Timisoara sinucidere
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close