Antena 3 CNN Actualitate Izabela, o tânără din Timiş, a dispărut după ce a plecat la farmacie

Izabela, o tânără din Timiş, a dispărut după ce a plecat la farmacie

Izabela Monika Balint, o tânără de 32 de ani, din Dumbrăviţa, judeţul Timiş, este dispărută de mai bine de 24 de ore, după ce a plecat la farmacie şi nu s-a mai întors.

Izabela, o tânără din Timiş, a dispărut după ce a plecat la farmacie
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    Andreea Borboros    |    27 Mar 2021   •   19:06

UPDATE. Tânăra a fost găsită de poliţişti şi a declarat că a plecat voluntar de acasă, fără să fie victima vreunei infracţiuni în perioada în care a lipsit.

Tânăra din Dumbrăviţa a plecat, seara trecută, în jurul orei 19.00, de acasă, la o farmacie din comună, însă nu s-a mai întors. Familia a căutat-o ore în şir, însă fără rezultat, iar în jurul orei 22.00 a anunţat dispariţia fetei la Poliţica Locală.

După alte câteva ore, în jurul orei 02.00, oamenii disperaţi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Primarul din Dumbrăviţa, Horia Bugarin, a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea Izabelei şi a anunţat că, în această seară, trei echipaje ale Poliţiei Locale vor desfăşura o acţiune de căutare.

De asemenea, poliţiştii IPJ Timiş au dat-o dispărută pe tânără şi au cerut ajutorul oamenilor.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui femei, de 32 ani, dispărută de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș. La data de 26 martie a.c., BALINT IZABELA - MONIKA ar fi plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.70 m, aproximativ 70 kg., păr șaten, ochii căprui.

La data dispariției, femeia purta jachetă de culoare verde, pantaloni de tip jeans de culoare albastru și pantofi de tip sport de culoare negru.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", se arată într-un comunicat al IPJ Timiş.

×
Subiecte în articol: disparuta Timis Izabela Monika Balint
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close