Antena 3 CNN Actualitate Izaura Anghel îl acuză pe Traian Băsescu că a primit vin, curcani şi porci de la familia sa. Mircea Băsescu cere daune de un milion de euro familiei lui Bercea

Izaura Anghel îl acuză pe Traian Băsescu că a primit vin, curcani şi porci de la familia sa. Mircea Băsescu cere daune de un milion de euro familiei lui Bercea

Izaura Anghel îl acuză pe Traian Băsescu că a primit vin, curcani şi porci de la familia sa. Mircea Băsescu cere daune de un milion de euro familiei lui Bercea
de S.T.    |    19 Dec 2014   •   15:46
UPDATE- Mircea Băsescu a cerut, vineri, Tribunalului Constanţa, să se constituie parte civilă în procesul în care cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecaţi pentru şantajarea fratelui preşedintelui, el solicitând daune morale de un milion de euro.

La Tribunalul Constanţa a avut loc, vineri dimineaţă, un nou termen în dosarul în care membrii familiei Anghel, respectiv Izaura Anghel, Marius Constantin, Florin Anghel, Fănica Anghel şi Grinică Ion Anghel, sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu.

Următorul termen în dosarul privind şantajarea lui Mircea Băsescu de către membrii ai familiei Anghel va avea loc pe 6 ianuarie, la Tribunalul Constanţa.

UPDATE-
 Bercea Mondial ameninţă cu noi denunţuri, inclusiv pe numele lui Traian Băsescu. Bercea spune că are înregistrări nedifuzate până acum şi că sume mari de bani au ajuns direct la preşedinte.

Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa judecă astăzi primul termen în dosarul în care ginerele lui Bercea Mondial este acuzat de şantaj.

Procurorii susţin că acesta i-ar fi cerut lui Mircea Băsescu 280.000 de euro.

La instanţă a ajuns azi şi Mircea Băsescu.

×
Subiecte în articol: audieri mircea basescu Pavel Abraham santaj
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close