Antena 3 Actualitate Izaura Anghel, prima reacție după eliberarea lui Mircea Băsescu

Izaura Anghel, prima reacție după eliberarea lui Mircea Băsescu

11 Sep 2017   •   17:36
Izaura Anghel, prima reacție după eliberarea lui Mircea Băsescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a avut o primă reacție după eliberarea lui Mircea Băsescu. Aceasta s-a arătat revoltată de decizia instanței.

„Eu nu mă așteptam să scape, i-a venit la cameră un alt dosar. De la toate măgăriile care le-a făcut în această țară. Ce ne-a făcut nouă Mircea Băsescu nu o să iasă niciodată din mine. Mai ales, el ne-a arestat toată familia. Ne-au rămas numai femeile acasă, tata-arestat, bărbatul meu arestat, frații mei arestați și lui îi dă drumul, fără să ne dea nici banii, rămâne și cu banii și în libertate. Lui tata i-a dat judecătorii de la Craiova, trei judecători i-au schimbat regimul în semi-deschis, îi fac contestație la regim că Bercea Mondial trebuie să stea închis. Toate problemele pe care el le pățește în penitenciarul ăla, e influența numai a lui Traian și a lui Mircea”, a declarat Izaura la Antena3.

Aceasta a avut și un mesaj pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader: „Vreau să știu și eu pentru ce i-a făcut contestație”. „Noi când am ieșit, am ieșit cu dovezi”, a mai spus Izaura, care spune că în curând familia sa va veni cu noi dezvăluiri.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close