Antena 3 CNN Actualitate Jaf armat la o bancă din Capitală. Hoţul a furat 5.100 de lei şi 1.300 de euro

Jaf armat la o bancă din Capitală. Hoţul a furat 5.100 de lei şi 1.300 de euro

Jaf armat la o bancă din Capitală. Hoţul a furat 5.100 de lei şi 1.300 de euro
Sursa foto: banca
03 Mai 2010   •   13:13

Jaf la o sucursală a Piraeus Bank din Capitală, pe strada Nerva Traian. Un bărbat înarmat cu o şurubelniţă a intrat în sediul băncii şi a ameninţat-o pe casieriţă. Hoţul a furat 5.100 de lei şi 1.300 de euro.

Potrivit anchetatorilor este vorba despre un bărbat înalt de aproximativ 1,80 metri, care avea figura mascată de un pulover.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că jaful s-a produs în jurul ore 12.30, după ce bărbatul a ameninţat-o pe una din angajatele băncii şi o alta i-a adus acestuia banii. Din primele informaţii, nu ar fi vorba despre o sumă mai mare de 5.000 de lei. În acest moment toate secţiile de poliţie din capitală sunt în alertă şi îl caută pe bărbat. Mai mult, serviciul special pentru intervenţie rapidă a primit ordinul de a ieşi în stradă în căutarea bărbatului.





Fiind vorba despre o sucursală mai mică a băncii, aceasta nu avea agent de pază, însă era monitorizată video. Poliţiştii analizaează acum imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Firma de pază cu care are contract banca a trimis o echipă specială care a ajuns la 4 minute de la acţionarea butonului de panică.



?Angajaţii băncii au urmat procedura de securitate în astfel de situaţii, niciun angajat nu a avut de suferit, prejudiciul material a fost minim şi nu va avea impact asupra băncii? a declarat Mădălina Nistor, purtător de cuvânt Piraeus Bank.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jaf jaf armat banca
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close