Antena 3 CNN Actualitate Jaf armat la o sală de jocuri din Reşiţa. Tâlharii au dispărut cu 10.000 de lei (VIDEO)

Jaf armat la o sală de jocuri din Reşiţa. Tâlharii au dispărut cu 10.000 de lei (VIDEO)

Jaf armat la o sală de jocuri din Reşiţa. Tâlharii au dispărut cu 10.000 de lei (VIDEO)
02 Dec 2009   •   08:08

Jaf armat la o sală de jocuri de noroc din Reşiţa. Doi bărbaţi, cu cagule pe cap şi înarmaţi cu un pistol şi un cuţit au intrat în local marţi seară şi i-au lovit pe cei doi angajaţi care se aflau acolo. Până la urmă, cei doi tâlhari au reuşit să fugă cu aproape 10.000 de lei.

Jaful a fost dat în momentul în care în local nu se mai afla niciun client. Cei doi angajaţi ai barului au fost luaţi prin surprindere de hoţi. Cu cagule pe faţă şi înarmaţi cu un pistol şi un cuţit, tâlharii i-au imobilizat pe angajaţi şi au început să-i lovească.

Sub ameninţare, angajaţii localului au fost obligaţi să le dea tâlharilor toţi banii din încasări, adică aproape 10.000 de lei. După ce am mai luat din bar şi nişte ţigări, cei doi agresori s-au făcut nevăzuţi. Victimele au alertat poliţia la numărul 112.

?Pentru prinderea tâlharilor, poliţia a instituit filtre la toate ieşirile din oraş?, a declarat subinspector Adriana Beta, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin. Poliţiştii au ridicat mai multe probe de la faţa locului şi au alcătuit un cerc de suspecţi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: jaf armat Reşiţa
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close