Tentativă de jaf cu pistol la o bancă din Bucureşti. Reacţia incredibilă a unui angajat

de Georgiana Adam    |    08 Feb 2021   •   20:00
Tentativă de jaf cu pistol la o bancă din Bucureşti. Reacţia incredibilă a unui angajat abcnews

Un bărbat a intrat, luni, într-o bancă din Bucureşti, cu un pistol ce părea de jucarie, şi a cerut bani. Reacţia incredibilă a unui angajat l-a dezarmat pe hoţ care a părăsit imediat zona.

Cei mai mulţi dintre noi obişnuim să ne panicăm în situaţii de criză. O asemenea situaţie, desprinsă parcă din filmele de acţiune, a avut loc la o unitate bancară din Sectorul 5, unde un individ a intrat înarmat cu un pistol şi a cerut unui angajat toţi banii.

Cum a reuşit angajatul să gonească hoţul până la venirea Poliţiei

Cu o prezentă de spirit demnă de laudă, angajatul a evaluat rapid situaţia şi cu calm l-a refuzat pe individ după care i-a solicitat să plece din unitatea bancară.

Surprins probabil de reacţia inedită a angajatului, hoţul a ales să urmeze recomandarea şi a ieşit din bancă fără pradă. Imediat, martorii au sunat la Poliţie.

"Astăzi, în jurul orei 15:00, Sectia 17 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că la o unitate bancară din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a intrat în sediul unei bănci, având asupra sa un pistol ce parea a fi de jucărie. Bărbatul ar fi solicitat unui angajat bani, însă acesta nu s-a conformat, spunandu-i să plece, context în care cel în cauză a părăsit banca, fără sa sustragă bani sau alte valori", a anunţat Politia Capitalei.

Cercetarile au fost preluate de Serviciul de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti in vederea identificarii autorului, a transmis Poliţia Capitalei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close