Antena 3 CNN Actualitate Jaf ciudat în Bucureşti. O femeie îmbrăcată în doliu a furat ceasuri şi bijuterii de 150.000 de euro

Jaf ciudat în Bucureşti. O femeie îmbrăcată în doliu a furat ceasuri şi bijuterii de 150.000 de euro

Jaf ciudat în Bucureşti. O femeie îmbrăcată în doliu a furat ceasuri şi bijuterii de 150.000 de euro
Sursa foto: Foto: veritasindia.com
05 Mai 2012   •   11:35

Jaf de 150.000 de euro în Capitală. O femeie a jefuit o casă aflată în renovare. Femeia a furat bijuterii de aur şi ceasuri. Femeia era îmbrăcată în doliu când a furat.

Aceasta este cercetată de poliţiştii Secţiei 4 pentru furt, violare de domiciliu şi fals privind identitatea, se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al Poliţiei Capitalei.
   
Anchetatorii au stabilit că, în după-amiaza zilei de 3 mai, femeia, îmbrăcată în negru (doliu) şi ţinând în mână o coroană mortuară, a intrat într-o locuinţă de la etajul doi al unui imobil din strada Sevastopol, în Sectorul 1 al Capitalei, profitând de neatenţia muncitorilor care făceau lucrări de reamenajare în curte.
   
Femeia a furat din locuinţă o cutie în care se aflau bijuterii din aur şi ceasuri de mână bărbăteşti, precum şi mai multe parfumuri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 150.000 de euro.


   
O zi mai târziu, femeia a fost oprită şi legitimată de poliţiştii Secţiei 4 - Biroul de Investigaţii Criminale, la intersecţia Şoseaua Nicolae Titulescu cu Calea Griviţei, după ce au văzut-o că, îmbrăcată în negru şi cu o coroană mortuară în mână, se oprea la societăţile comerciale din zonă şi cerea ajutor pentru o înmormântare.
   
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că datele de identitate furnizate de femeie aparţin altei persoane.
   
Femeia era dată în urmărire, pe numele ei existând un mandat de executare emis de către Judecătoria Braşov, prin care a fost condamnată la pedeapsa închisorii pentru un furt comis în anul 2009.
   
Prejudiciul în valoare de aproximativ 150.000 de euro a fost recuperat în proporţie de 30 la sută.
   
Femeia a fost reţinută de poliţişti, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: jaf doliu bijuterii ceasuri femeie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close