Antena 3 CNN Actualitate Jaf de 15.000 lei la un cazinou din Călăraşi. Un poliţist comunitar din apropiere nu a avut nicio reacţie (VIDEO)

Jaf de 15.000 lei la un cazinou din Călăraşi. Un poliţist comunitar din apropiere nu a avut nicio reacţie (VIDEO)

Jaf de 15.000 lei la un cazinou din Călăraşi. Un poliţist comunitar din apropiere nu a avut nicio reacţie (VIDEO)
Sursa foto: jaf
17 Mai 2010   •   10:45

Un nou jaf, al şaptelea în ultimele patru zile, s-a petrecut duminică noapte la un cazinou din Călăraşi. Două persoane mascate au intrat în cazinou şi i-au ameninţat pe angajata şi paznicul unităţii cu pistoale. Cei doi au reuşit să plece cu 15.000 de lei.

Jaful a avut loc în jurul orei 3.00, duminică noapte. Cei doi hoţi purtau cagule şi erau înarmaţi, fiecare, cu câte un pistol. Potrivit poliţiştilor, în apropierea cazinoului se afla un poliţist comunitar care i-a văzut pe cei doi atacatori însă nu a avut nicio reacţie. Poliţiştii au sesizat Primăria Călăraşi în legătură cu atitudinea acestuia.

Cazinoul era dotat cu sistem de supraveghere video, însă la momentul jafului acesta nu funcţiona. Mai mult, se pare că angajata nu a respectat normele de securitate atunci când a ridicat banii şi i-a introdus în casa de marcat.

La un control anterior, poliţiştii semnalaseră anumite nereguli la sistemul de securitate, pentru care formulaseră nişte recomandări. Acestea nu au fost însă respectate. Prin urmare, patronului unităţii i-a fost întocmit dosar penal pentru neglijenţă în serviciu, informează Mediafax.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jaf Calarasi
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close