Antena 3 CNN Actualitate Jaf de 50.000 de lei la Constanţa. Hoţii, surprinşi în casă de proprietar

Jaf de 50.000 de lei la Constanţa. Hoţii, surprinşi în casă de proprietar

Jaf de 50.000 de lei la Constanţa. Hoţii, surprinşi în casă de proprietar
16 Ian 2011   •   19:58

Au crezut că dau lovitura vieţii lor, dar s-au ales cu poliţia pe urme. Este povestea a patru tineri din Constanţa care au furat bijuterii de 50.000 de lei. Socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg, iar proprietarul locuinţei i-a prins în fapt.

Cei patru indivizi şi-au plănuit bine atacul. Au supravegheat îndeaproape casa, dar şi pe proprietari. Hoţii au acţionat imediat ce s-a ivit momentul oportun.

“Am fost ieri la o onomastică, am plecat pe la ora două toţi de acasă, soţia şi copilul şi pe la ora şapte mi-a sunat telefonul”, povesteşte Marian Cartoafă, păgubit.

Un telefon conectat la o alarmă. Lucru pe care indivizii nu l-au luat în calcul. În timp ce ei îşi vedeau nestingheriţi de cotrobăit prin vilă, proprietarii se întorceau acasă. I-au prins chiar în fapt.

 


“Erau vreo trei, patru persoane la etaj, chiar în camera lui şi când am ajuns şi eu el chema câinele”, a spus Marian Cartoafă.

Indivizii au reuşit să fugă însă. În grabă, au luat cu ei şi bijuteriile familiei în valoare de 500 de milioane de lei vechi. Alertaţi de strigătele proprietarului, vecinii au sărit în ajutor.

“Un vecin din spatele nostru, care a auzit alarma şi strigătele noastre probabil, a alergat şi l-a prins pe unul dintre ei”.

“Poliţiştii au dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru identificarea celorlalţi şi tragerea lor la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului”, a declarat Gelu Manolescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

Din fericire pentru proprietar însă, şi casa şi bunurile erau asigurate.

×
Subiecte în articol: hoti furat bijuterii locuinta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close