Antena 3 CNN Actualitate Jaf-fulger în Roman: Patru tineri, filmaţi în timp ce jefuiau un magazin de electronice (VIDEO)

Jaf-fulger în Roman: Patru tineri, filmaţi în timp ce jefuiau un magazin de electronice (VIDEO)

Jaf-fulger în Roman: Patru tineri, filmaţi în timp ce jefuiau un magazin de electronice (VIDEO)
Sursa foto: jaf
31 Mar 2010   •   14:43

Jaf-fulger la un magazin de electronice din Roman. Patru tineri au reuşit să fugă cu 11 laptopuri şi un LCD în mai puţin de un minut, asta în condiţiile în care angajaţii firmei de pază au ajuns în cinci minute de la declanşarea alarmei. Însă, deşi tinerii cred poate că au dat lovitura vieţii lor, există o veste proastă: au fost filmaţi din toate unghiurile de camerele de supraveghere.

Trei camere i-au filmat pe tineri în timp ce dădeau lovitura. Pe imagini se vede cum hoţii intră repede în magazin, mută panoul publicitar din dreptul uşii, ca să nu le stea în cale, şi în mai puţin de şaizeci de secunde iau de pe raft tot ce le cade în mână, apoi pleacă cu prada. Alarma din magazin a sunat la douăzeci de secunde după ce au spart încuietoarea.

Tinerii ştiau exact ce vor să fure: ceva scump dar uşor de cărat. Laptopuri. Poliţiştii cred că tinerii au şi cercetat bine magazinul înainte să dea lovitura. Din imagini, se vede că ştiau perfect cum sunt aranjate raioanele.

La aproximativ zece minute de la anunţarea jafului, mai multe filtre au fost făcute în oraş. Cu toate astea suspecţii au reuşit să se facă nevăzuţi.


Observator

×
Subiecte în articol: jaf roman
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close