Antena 3 CNN Actualitate Jaf în 10 secunde la o bancă din Capitală: Hoţii au fugit cu un sac de bani, pe o motocicletă

Jaf în 10 secunde la o bancă din Capitală: Hoţii au fugit cu un sac de bani, pe o motocicletă

Jaf în 10 secunde la o bancă din Capitală: Hoţii au fugit cu un sac de bani, pe o motocicletă
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Dec 2010   •   18:32

Sediul unei bănci din centrul Capitalei a fost jefuit, joi, în plină zi. Spargerea a durat 10 secunde, conform declaraţiilor poliţiştilor. Doi tineri au reuşit să fugă cu un sac de bani, pe o motocicletă. Prejudiciul este de 400.000 de lei.

Hoţul a spart geamul băncii cu casca de motociclist. A intrat şi s-a dus direct spre holul unde se afla casieria băncii. A luat un sac cu bani şi a fugit. Afară îl aştepta complicele său, cu o motocicletă.

“Casiera ameninţată a rămas stană de piatră”, a declarat Constantin Stoian, de la Poliţia Capitalei.

 


Poliţiştii şi reprezentanţii firmei de pază au ajuns la sediul băncii în câteva minute. Anchetatorii au început deja să audieze mai mulţi martori pentru a-i identifica pe suspecţi. Bărbatul care a furat sacul cu bani are în jur de 20-25 de ani. Ambii bărbaţi sunt, potrivit martorilor atletici, cu înălţimea de 1,8 metri, şi erau îmbrăcaţi cu haine negre.

“Pe camere se vede că unul nu avea faţa acoperită, unul cu cască de motocicleta, unul cu canadiană cu blană”, a precizat Constantin Stoian, de la Poliţia Capitalei. Paguba este estimată la 400.000 lei. Sediul băncii nu avea paznic, clădirea fiind conectată la dispeceratul unei firme de pază.

 

×
Subiecte în articol: jaf banca hoti motocicleta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close