Antena 3 CNN Actualitate Jaf în 30 de secunde la un magazin din Bucureşti. Hoţii au fost prinşi

Jaf în 30 de secunde la un magazin din Bucureşti. Hoţii au fost prinşi

Jaf în 30 de secunde la un magazin din Bucureşti. Hoţii au fost prinşi
14 Feb 2011   •   20:31

În 30 de secunde, câţiva tineri din Bucureşti au golit rafturile dintr-un magazin şi s-au ales cu o pradă de aproape 2.000 de lei. Au greşit însă când au hotărât să dea lovitura de două ori în acelaşi loc.

Să-i privim pe cei trei în acţiune. Deşi au un magazin întreg la dispoziţie, se duc ţintă la raftul cu ţigări şi cosmetice. Fiecare are câte-o sarcină bine stabilită: doi golesc rafturile, al treilea încarcă marfa în câteva plase de rafie. Furtul propriu-zis durează doar 30 de secunde.

Imaginile de mai jos sunt de la primul furt, din 8 februarie. De atunci se pare ca indivizii au dezvoltat o adevarată fixaţie pentru acelaşi magazin. Aşa că au revenit. Nu pentru cumpărături, ci pentru a fura. De data asta au constatat cât de adevarată este expresia ulciorul nu merge de multe ori la apă.



În total vorbim de cinci tineri şi un magazin preferat. În noaptea de 13 februarie au revenit în acelaşi loc. De data aceasta poliţiştii s-au mobilizat. Semnalmentele lor au fost împărţite tuturor echipajelor de poliţie care patrulau în acel moment în Bucureşti!

“Aceştia au fost identificaţi foarte rapid în interiorul unei benzinării şi au fost conduşi la secţie”, a declarat Diana Sarca, Poliţia Capitalei.

Prejudiciul a fost deja recuperat. Doi dintre hoţi au primit mandate de arestare. Ceilalţi trei, minori, vor fi cercetaţi în libertate pentru furt.

×
Subiecte în articol: jaf magazin jefuit
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close