Antena 3 CNN Actualitate "Jaf în 60 de secunde" în varianta mioritică. Hoţii au furat ţigări şi gumă în valoare de 5.000 de lei

"Jaf în 60 de secunde" în varianta mioritică. Hoţii au furat ţigări şi gumă în valoare de 5.000 de lei

"Jaf în 60 de secunde" în varianta mioritică. Hoţii au furat ţigări şi gumă în valoare de 5.000 de lei
de O.P.    |    07 Oct 2014   •   05:47

Scenaruiul filmului "Jaf în 60 de secunde" s-a repetat în variantă autohtonă, în judeţul Constanţa.  Trei indivizi au reuşit, în mai puţin de un minut, să spargă un magazin din localitatea Satul Nou. Aici, miza nu a fost la fel de mare ca în film.

Au furat doar ţigări şi gumă de mestecat de peste cinci mii de lei, după care au fugit. Ghinion însă deoarece totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Puţin după ora 23, cei trei indivizi au început să dea târcoale magazinului. Nu a durat mult şi, înarmaţi cu o rangă, cu feţele acoperite cu fulare şi mănuşi chirurgicale pe mâini, au intrat în acţiune.

Odată înlăturate obstacolele, hoţii au intrat în magazin. Au schimbat poziţia camerei de supraveghere, apoi au început să încarce într-o ladă toate pachetele de ţigari şi guma de mestecat. O pagubă totală de peste 5.000 de lei.

Vânzătoarele au descoperit că magazinul a fost spart abia dimineaţă, când au sosit la serviciu. Tot ele au sunat si la 112. Poliţiştii au început o anchetă şi au deja un cerc de suspecţi.

×
Subiecte în articol: furt jaf
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close