Antena 3 CNN Actualitate Jaf la calea ferată: Doi tineri, prinşi în timp ce furau legăturile de la vagoanele unui tren (VIDEO)

Jaf la calea ferată: Doi tineri, prinşi în timp ce furau legăturile de la vagoanele unui tren (VIDEO)

Jaf la calea ferată: Doi tineri, prinşi în timp ce furau legăturile de la vagoanele unui tren (VIDEO)
28 Sep 2009   •   09:28

Doi tineri au fost prinşi în flagrant delict în timp ce furau legăturile de la vagoanele unui tren de 19 cisterne cu motorină, în Drobeta Turnu Severin. O patrulă de poliţie a văzut când hoţii încărcau fierul în portbagajul maşinii, i-a imobilizat şi i-a dus la secţia de poliţie.

Tinerii din Drobeta Turnu Severin au desfăcut cu chei potrivite cuplele dintre nouă vagoane şi au lăsat garnitura de tren prinsă doar în câteva furtunuri sub presiune.

Nouă dintre cele 18 vagoane cisternă puteau sări de pe şinele de cale ferată, după ce trenul era pus în mişcare.

Poliţia a reuşit să-i prindă în flagrant delict pe cei doi chiar când se pregăteau să ducă primul transport la un centru de colectare a fierului vechi. Cu toate acestea, hoţii nu îşi recunosc fapta.

Cei doi tineri de 19, respectiv de 20 de ani, riscă o condamnare pentru furt calificat între 3 şi 5 ani. Dacă se va constata că a fost pusă în pericol şi siguranţă circulaţiei feroviare, pedeapsa se poate ridica la 20 de ani de închisoare.



Antena 3




×
Subiecte în articol: vagoane motorina hoti
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close