Antena 3 CNN Actualitate Jaf la o bancă din Vrancea. Poliţia: Din bancomatul distrus nu au fost furați bani

Jaf la o bancă din Vrancea. Poliţia: Din bancomatul distrus nu au fost furați bani

Un jaf a avut loc la o bancă din Vrancea, iar poliţiştii au instituit un filtru, sâmbătă dimineaţă, pentru a-i găsi pe făptaşi.

Jaf la o bancă din Vrancea. Poliţia: Din bancomatul distrus nu au fost furați bani
Sursa foto: Pixabay
de Milena Niță    |    03 Oct 2020   •   11:10

UPDATE 10.55 - Polițiștii din Vrancea susțin că din bancomatul distrus în comuna Păunești, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de persoane încă necunoscute, nu au fost furați bani.

"În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că din bancomat nu au fost sustrase sume de bani", a transmis, sâmbătă, IPJ Vrancea.

Anterior, polițiștii anunțaseră că, din primele cercetari, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, care urma să fie stabilită de reprezentanții băncii.

Polițiștii au fost anunțați sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00, printr-un apel la 112, despre faptul că, în comuna Păunești, bancomatul din incinta unei bănci prezintă urme de distrugere.

------------------

Ştirea iniţială 08.30

Persoane necunoscute au distrus un bancomat din comuna vrânceană Păunești și au furat o sumă de bani.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii au fost anunțați sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00, printr-un apel la 112, că în comuna Păunești, bancomatul din incinta unei bănci prezintă urme de distrugere.

Poliţia: Persoane necunoscute ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a banilor din bancomat

Sosiţi la locul cu pricina, oamenii legii au constatat că persoane necunoscute ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la bancomat.

Din primele cercetări, a reieșit că o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost furată o sumă de bani, care urmează să fie stabilită de reprezentanții băncii.

În acest caz, a fost făcut dosar penal pentru furt calificat, iar Poliţia caută acum persoanele implicate.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Vrancea bancomat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close