Antena 3 CNN Actualitate Jaf la o benzinărie din Cluj Napoca

Jaf la o benzinărie din Cluj Napoca

Jaf la o benzinărie din Cluj Napoca
Sursa foto: Benzinarie
21 Mar 2009   •   17:13

Incă un jaf la Cluj Napoca. De această dată este vorba despre o benzinărie. Un tânăr cu un fular în jurul feţei l-a ameninţat cu un pistol pe casierul unei benzinării, după care a furat din casă 1.400 de lei. Incidentul a avut loc în cartierul Mănăştur, acolo unde o bancă a fost jefuită luna trecută de două persoane înarmate care purtau cagule.

Atacatorul a intrat în benzinărie, în momentul în care nu era niciun client înăuntru şi l-a ameninţat pe casier cu un pistol. Speriat, angajatul i-a dat bărbatului încasările, în valoare de 1.400 de lei. Pe lângă bani, hoţul a vrut şi un pachet cu ţigări. După ce a luat banii, jefuitorul a plecat pe jos, aşa cum a şi venit. În aproiere nu-l aştepta nicio maşină.

În urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere anchetatorii au stabilit că autorul jafului este un tânăr cu înălţimea de 1,70-1,72, cu o constituţie atletică. Poliţiştii nu exclud ca pistolul cu care l-a ameninţat pe angajat să fi fost de jucărie.

Incidentul a avut loc în acelaşi cartier, Mănăştur, unde în urmă cu o lună o bancă a fost jefuită de două persoane înarmate care purtau cagule. Hoţii au reuşit atunci să sustragă 246.000 de lei, după ce l-au atacat pe paznic cu un pistol cu electroşocuri şi au ameninţat-o pe o casieră. Autorii jafului nu au fost prinşi nici acum.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close