Antena 3 CNN Actualitate Jaf la o benzinărie din Deva. Un angajat a fost rănit cu un cuţit de către atactorii care purtau cagule

Jaf la o benzinărie din Deva. Un angajat a fost rănit cu un cuţit de către atactorii care purtau cagule

Jaf la o benzinărie din Deva. Un angajat a fost rănit cu un cuţit de către atactorii care purtau cagule
14 Iun 2012   •   11:26

Două persoane care purtau cagule au jefuit, joi dimineaţă, o benzinărie din municipiul Deva, de unde au furat 800 de lei, informează Mediafax. Un angajat al unităţii a fost rănit la o mână, cu un cuţit, de către atacatori, .
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Hunedoara, angajatul unei benzinării de pe strada Mihai Eminescu din Deva a fost atacat cu un cuţit de două persoane care purtau cagule.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, joi, că cele două persoane care purtau cagule şi care aveau cuţite au intrat în benzinărie şi au furat 800 de lei, rănindu-l pe angajatul staţiei cu un cuţit.
   
Niţu a afirmat că poliţiştii au fost sesizaţi telefonic de un martor care se afla în benzinărie, unde alimenta.
   
"Martorul a observat că agresorii au ieşit din staţie şi au fugit printre blocurile din zonă. La faţa locului a sosit o echipă operativă care a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pe care se observă cum operatorul staţiei încearcă să se opună celor doi agresori, şi, în timp ce era ţinut de unul dintre aceştia, celălalt caută în sertarul cu bani", a spus Niţu.
   
Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit că agresorii au furat 800 de lei din casa de marcat.
   
Niţu a afirmat că victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Deva, unde a fost diagnosticată cu fractură de piramidă nazală şi plăgi tăiate la degetele de la o mână.
   
Niţu a afirmat că în benzinărie se mai afla un angajat, dar într-o altă încăpere, care s-a speriat şi nu a ieşit de acolo.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi îi caută pe agresori.
  

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close