Antena 3 CNN Actualitate Jaf la o casă de amanet din Vulcan. Un adolescent de 15 ani este principalul suspect

Jaf la o casă de amanet din Vulcan. Un adolescent de 15 ani este principalul suspect

Jaf la o casă de amanet din Vulcan. Un adolescent de 15 ani este principalul suspect
Sursa foto: jaf
13 Mar 2010   •   15:13

O casă de amanet din municipiul Vulcan, Valea Jiului, a fost jefuită, sâmbătă dimineaţă, fiind furate aproximativ 100 de grame de bijuterii din aur. Poliţiştii au prins, ulterior, în Petroşani, trei tineri asupra cărora au fost găsite bijuterii, principalul suspect fiind un adolescent de 15 ani.

Poliţiştii din Vulcan, Valea Jiului, au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 08.30, de angajata unei case de amanet din localitate, despre un jaf în urma căruia hoţul a plecat cu 100 de grame de bijuterii din aur, potrivit Mediafax.

Conform poliţiştilor, la puţin timp după ce a început programul de lucru, în casa de amanet a intrat o persoană care avea faţa acoperită de un fular, ameninţând-o verbal pe vânzătoare şi furând câteva bijuterii. Femeia a apucat să acţioneze butonul de panică, astfel că hoţul s-a speriat şi a fugit, folosind un autoturism parcat în zonă. Poliţiştii au început cercetările analizând imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

La aproximativ două ore de la comiterea jafului, poliţiştii din Petroşani au instituit filtre, oprind toate autovehiculele ce veneau dinspre acest oraş.

"Echipajul format din poliţişti de la Rutieră şi Ordine Publică a oprit, în jurul orei 10.00, în trafic, pe centura municipiului Petroşani, un autoturism Audi A4, în care se aflau trei persoane. În urma percheziţiei corporale şi a autovehiculului, s-au găsit asupra celor trei persoane o parte dintre bunurile sustrase de la casa de amanet din Vulcan, lănţişoare şi brăţări din aur", a declarat Ştefan Ciucă, adjunct la Poliţia Petroşani.

Cei trei suspecţi au fost duşi la sediul Poliţiei Petroşani, unde au fost audiaţi. Comandantul Poliţiei Vulcan, Toma Mihu, a declarat că primele cercetări indică un minor de 15 ani ca autor al jafului, dar şi celelalte două persoane, în vârstă de 19 ani, sunt suspectate de implicare în jaf.

Antena3.ro




×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close