Antena 3 Actualitate Jaf la o sală de jocuri din Satu Mare: Hoţul a fugit cu 3.000 de lei

Jaf la o sală de jocuri din Satu Mare: Hoţul a fugit cu 3.000 de lei

02 Mar 2011   •   12:54
Jaf la o sală de jocuri din Satu Mare: Hoţul a fugit cu 3.000 de lei
Sursa foto: Foto: Napocanews.ro

O sală de jocuri din Satu Mare a fost prădată seara trecută. Un client a ameninţat-o cu un cuţit pe angajata localului şi a reuşit să fugă cu trei mii de lei. Camerele de supraveghere l-au surprins pe făptaş iar poliţiştii spun că este doar o chestiune de timp până când vor pune mâna pe tâlhar.

Angajata sălii de jocuri a fost ameninţată de un client căruia îi alimentase cu câteva minute în urmă aparatul de joc. Când s-a trezit cu cuţitul la gât, femeia s-a speriat şi i-a dat toţi banii încasaţi pe o zi- 3.000 lei. Hoţul nu şi-a ascuns faţa de camerele de supraveghere.

În plus, angajata sălii le-a spus că bărbatul este unul din clienţii fideli ai localului, iar acum se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urmă cu doi ani, aceeaşi sală de jocuri a mai fost ţinta unui jaf. Atunci infractorul purta o cagulă şi oamenii legii nu au reuşit să dea de urma lui nici până acum.

 Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close