Antena 3 CNN Actualitate Jaf la un magazin de bijuterii din Vaslui, aflat la 20 de metri de Prefectura Vaslui. Hoţul a folosit un cuţit

Jaf la un magazin de bijuterii din Vaslui, aflat la 20 de metri de Prefectura Vaslui. Hoţul a folosit un cuţit

Jaf la un magazin de bijuterii din Vaslui, aflat la 20 de metri de Prefectura Vaslui. Hoţul a folosit un cuţit
Sursa foto: Foto: ziuadevest.ro
16 Noi 2011   •   19:24

Un magazin de bijuterii aflat în centrul municipiului Vaslui a fost jefuit, miercuri după-amiază, de un bărbat care a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit, informează Mediafax. Hoţul a reuşit să fure un suport pe care se aflau mai multe brăţări din aur.
   
Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţişti, bărbatul a intrat în magazin cu o glugă pe cap şi ochelari de soare, cerându-i vânzătoarei, sub ameninţarea cuţitului, banii pe care îi avea în casă.
   
După ce femeia i-a spus că nu are bani, atacatorul a luat din vitrina magazinului un suport pe care se aflau mai multe brăţări din aur, după care a fugit.
   
"Poliţia a fost anunţată despre eveniment de către reprezentanţii firmei de pază cu care proprietarul magazinului are încheiat contract. Poliţiştii de la investigaţii criminale au început cercetări pentru identificarea autorului, în activităţi fiind implicaţi şi poliţişti de la ordine publică, serviciul rutier, precum şi jandarmii", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.
   
Magazinul de bijuterii unde a avut loc jaful are o cameră de supraveghere şi este situat la o distanţă de aproximativ 20 de metri de Prefectura Vaslui, instituţie păzită de jandarmi.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close