Antena 3 CNN Actualitate A dat spargeri cu toporul în Paris, dar a fost prins în Neamț, după 7 ani de căutări internaţionale

A dat spargeri cu toporul în Paris, dar a fost prins în Neamț, după 7 ani de căutări internaţionale

Un român căutat la nivel internaţional după ce, alături de alte persoane, a spart un magazin în Paris cu arme, topoare și ciocane, a fost prins în judeţul Neamț.

A dat spargeri cu toporul în Paris, dar a fost prins în Neamț, după 7 ani de căutări internaţionale
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    09 Dec 2020   •   15:00

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Neamț, în colaborare cu cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești, au depistat un bărbat de 30 de ani, din Săvinești, care era urmărit la nivel international pentru un prejudiciu de 1,1 milioane de euro.

Pe numele său fusese emis un mandat de arestare european emis de autoritățile judiciare din Franța.

Bărbatul este cercetat pentru furt și tâlhărie calificată, după ce, în octombrie 2013, împreună cu alte persoane, având asupra lor arme, topoare și ciocane, ar fi pătruns într-un magazin din Paris, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și ceasuri de lux.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Miercuri, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

 

×
Subiecte în articol: paris Neamţ
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close