Antena 3 CNN Actualitate L-a trădat pentru 47.000 de euro şi câteva bijuterii. Gestul făcut de o româncă prietenului care o găzduia, în Italia

L-a trădat pentru 47.000 de euro şi câteva bijuterii. Gestul făcut de o româncă prietenului care o găzduia, în Italia

O româncă, în vârstă de 27 de ani, a ajuns pe mâna poliţiei după ce a furat din casa prietenului care o găzduia 47.000 de euro în numerar şi câteva bijuterii.

L-a trădat pentru 47.000 de euro şi câteva bijuterii. Gestul făcut de o româncă prietenului care o găzduia, în Italia
Sursa foto: pixabay
de Claudia Popovici    |    26 Sep 2021   •   21:39

Totul a început când românca, în vârstă de 27 de ani, confruntată cu probleme financiare, a fost primită în casa prietenului ei, în vârstă de 36 de ani de origine pakistaneză, care a crezut că face o faptă bună.

La scurt timp, însă, româncă a descoperit că prietenul ei avea în casă 47.000 de euro în numerar precum şi diverse bijuterii.

Alarma a fost dată chiar de victimă care s-a trezit jefuită.

Potrivit anchetatorilor, furtul a fost pus la cale de către româncă şi un prieten comun, tot român, în vârstă de 40 de ani.

Cei doi români au fost reținuţi pentru infracțiunea de furt. Ancheta însă continuă, dinamica incidentului urmând a fi clarificată, notează presa locală citată de rotalianul.com

Polițiștii cercetează acum detaliile furtului, proveniența banilor și, mai ales, cum de bărbatul pakistanez ținea în casă o sumă atât de mare de bani, în numerar.

×
Parteneri
Accident feroviar grav în gara din Galați!
x close