Antena 3 CNN Actualitate Jaf sau înscenare? Patronii casei de schimb prădate în Timişoara dau vina pe vânzătoare (VIDEO)

Jaf sau înscenare? Patronii casei de schimb prădate în Timişoara dau vina pe vânzătoare (VIDEO)

Jaf sau înscenare? Patronii casei de schimb prădate în Timişoara dau vina pe vânzătoare (VIDEO)
05 Mai 2010   •   23:00


Poliţiştii din Timişoara caută de dimineaţă un bărbat care a jefuit o casă de schimb valutar. Hoţul a ameninţat-o pe caieră cu un cuţit şi a fugit cu 25.000 de euro şi 20.000 de lei. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere, iar patronii suspectează o înscenare.

Jaful a avut loc în jurul orei 8 dimineaţa. Casiera se pregătea să deschidă casa de schimb valutar, când, în momentul în care scotea panourile care afişează cursul în stradă, a fost abordată de un bărbat necunoscut.

Sub ameninţarea cuţitului, presupusul hoţ a imobilizat-o pe angajată şi a furat toţi banii care se aflau în casa de marcat.

Polişiştii timişoreni încearcă acum să găsească posibili martori care se aflau în zonă în momentul jafului şi care să le poată pe unde a fugit hoţul după ce a ieşit casa de schimb valutar.

Între timp, patronii casei de schimb susţin că jaful ar fi fost, de fapt, o înscenare. Suspiciunile lor sunt împărţite şi de poliţişti. Casiera a fost audiată toată ziua, dar abia după prinderea atacatorului vor stabili dacă a fost sau nu o înscenare.

Antena 3

×
Subiecte în articol: jaf Timisoara inscenare casa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close