Antena 3 CNN Actualitate Jaf violent la o sală de jocuri: Atacatorul o loveşte pe angajată cu pistolul (VIDEO)

Jaf violent la o sală de jocuri: Atacatorul o loveşte pe angajată cu pistolul (VIDEO)

Jaf violent la o sală de jocuri: Atacatorul o loveşte pe angajată cu pistolul (VIDEO)
22 Apr 2010   •   18:16

Un jaf armat petrecut la o sală de jocuri a fost filmat de camerele de supraveghere. Imaginile surprinse sunt şocante. Atacatorul o ameninţă pe angajată cu un pistol, o loveşte cu arma de mai multe ori peste faţă, după care îndreaptă pistolul spre un client. Jaful a avut loc în cursul săptămânii trecute, însă imaginile au apărut abia acum.

Incidentul s-a produs în noaptea de 15 spre 16 aprilie, la o sală de jocuri dintr-un cartier al Sucevei. Bărbatul a intrat în sala de jocuri cu faţa acoperită şi a obligat-o pe gestionară să îi dea toţi banii din încasări.

Femeia nu s-a speriat de atacator, dimpotrivă a încearcat să se opună şi chiar să-i ia arma pe care acesta o flutura ameninţător. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori peste faţă şi peste cap.

În sala de jocuri se aflau trei clienţi. Nici unul nu a intervinit, de frica armei pe care o flutura atacatorul. După anchetă s-a stabilit că era vorba de un pistol cu bile, letal dacă ar fi fost folosit de la mică distanţă.

În cele din urmă, agresorul a reuşit să-i smulgă femeii borseta plină cu bani, pe care o avea la brâu şi a dispărut pe o stradă. Tot atacul a durat mai puţin de două minute, iar paguba este de aproape 20 de milioane de lei vechi.

Anchetatorii susţin că au un cerc de suspecţi, însă până acum nu au reţinut pe nimeni.



Antena 3


×
Subiecte în articol: jaf violent Suceava sala jocuri arma
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close