Antena 3 CNN Actualitate Jaful din Călăraşi nu a fost înregistrat, întrucât capacitatea de stocare a imaginilor era depăşită

Jaful din Călăraşi nu a fost înregistrat, întrucât capacitatea de stocare a imaginilor era depăşită

Jaful din Călăraşi nu a fost înregistrat, întrucât capacitatea de stocare a imaginilor era depăşită
15 Sep 2009   •   14:02

Jaful armat care a avut loc luni la un magazin de bijuterii din Călăraşi nu a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Însă nu pentru că nu ar fi existat un astfel de sistem instalat, ci pentru că acesta era... plin. Mai exact, capacitatea de stocare a imaginilor era depăşită. Astfel, imaginile care ar fi trebuit surprinse nu există.

Patronul magazinului jefuit susţine că nu şi-a dat seama de capacitatea limitată de stocare a imaginilor şi că era sigur că aparatele înregistrează. În plus, se pare că stocarea nu s-a putut realiza de mai bine de o lună, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai IPJ Călăraşi.

Poliţiştii din Călăraşi sunt şi la această oră pe urmele celor patru hoţi care au reuşit să fure 8 kilograme de bijuterii. Aceştia au intrat în magazin ameninţând cu pistoale şi o sabie. După un schimb de focuri, unul dintre atacatori a fost rănit, dar hoţii au reuşit să fugă.

Cei patru hoţi au intrat înarmaţi cu pistoale şi cu o sabie şi l-au somat pe angajatul magazinului să le dea banii şi aproximativ 8 kilograme de bijuterii. Vânzătorul a ripostat şi a reuşit să apese butonul de panică.

În câteva secunde, dintr-o altă încăpere din spate, a apărut administratorul magazinului, care a tras cu o puşcă cu alice spre cei patru hoţi. L-a rănit uşor pe unul dintre atacatori, care a scăpat pistolul din mână pe trotuarul din faţa bijuteriei.

Poliţiştii exmainează probele adunate de la locul jafului şi au instituit filtre în toate zonele din Călăraşi, mai ales la ieşirile din oraş. Potrivit anchetatorilor, înainte să intre în magazin, unul dintre cei patru atacatori a tras un foc de armă în uşa magazinului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Calarasi jaf armat camere de supraveghere
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close