Antena 3 CNN Actualitate Jafuri la indigo: Poliţiştii au făcut publice imagini din seria atacurilor armate de la Constanţa (VIDEO)

Jafuri la indigo: Poliţiştii au făcut publice imagini din seria atacurilor armate de la Constanţa (VIDEO)

Jafuri la indigo: Poliţiştii au făcut publice imagini din seria atacurilor armate de la Constanţa (VIDEO)
Sursa foto: jaf
09 Oct 2009   •   19:00


La 48 de ore după ce suspecţii în seria jafurilor armate de la Constanţa au fost reţinuti, poliţiştii au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere chiar în momentul atacurilor. Indivizii au acţionat apropape identic la fiecare lovitură, ceea ce i-a ajutat mult pe anchetatori în depistarea făptaşilor. Cinci persoane au fost reţinute până acum de poliţişti.

Pe 3 iulie, la un magazin de bijuterii din Năvodari, două vânzătoare au fost ameninţate cu o sabie şi un pistol de doi indivizi mascaţi care au reuşit să fugă cu aproape cinci kilograme de bijuterii. În timpul jafului, care a durat 80 de secunde, una dintre vânzătoare a fost rănită de unul dintre atacatori cu sabia.



Câteva săptămâni mai târziu, doi bărbaţi au jefuit o casă de amanet din centrul Constanţei. Au reuşit să fugă cu bani şi bijuterii în valoare de 11.000 de lei.

Pe 19 august, din nou doi indivizi mascaţi au dat buzna într-o casă de schimb valutar. Tot sub ameninţarea unui pistol şi a unei săbii, vânzătoarea le-a dat atacatorilor cei 40.000 de lei aflaţi în seif.



După luni de investigaţii, oamenii legii au reuşit să reţină şi primii suspecţi. Este vorba despre 5 bărbaţi care fac parte dintr-un conoscut clan din Medgidia, condus de Petre Vasile Tudor, zis Gogomanu. În ultimele patru luni, suspecţii şi-au cumpărat mai multe case şi maşini, în valoare de sute de mii de euro, ceea ce le-a dat şi mai mult de bănuit poliţiştilor.

O bună parte dintre bijuteriile sustrase de jefuitori au fost găsite de poliţişti în momentul descinderilor la locuinţele celor suspectaţi. Hoţii riscă acum închisoare de la 7 la 20 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi jaf armat.

Antena 3



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close