Antena 3 CNN Actualitate Un jandarm din Braşov a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi. Criminalul a fost găsit într-o baltă de sânge

Un jandarm din Braşov a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi. Criminalul a fost găsit într-o baltă de sânge

Un jandarm din Braşov a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi de criminal, după o ceartă pentru o datorie de câteva mii de euro. După crimă, suspectul a fost găsit într-o baltă de sânge, lângă blocul în care locuia.

de Corina Matlinschi    |    26 Mar 2023   •   10:51

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în curtea unei case din Braşov, acolo unde mai mulţi tineri, printre care şi jandarmul şi pompierul, consumau băuturi alcoolice.

La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuţit şi a început să îi înjunghie pe trei dintre cei aflaţi în curte. Astfel, un jandarm în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat şi a murit, iar un pompier şi un alt tânăr au fost grav răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Criminalul a plecat apoi spre casă, iar în apropierea blocului în care locuia a decis să îşi pună capăt zilelor şi şi-a tăiat venele de la ambele mâini. El a fost găsit într-o baltă de sânge şi transportat de urgenţă la spital.

Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la o datorie de aproximativ 5000 de euro.

"La data de 26.03.2023, în jurul orei 00.20, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea Râșnov, în incinta unui imobil, a avut loc o agresiune în care un bărbat, de 39 de ani, ar fi lovit cu un cuțit 3 persoane. 

Fapta s-ar fi petrecut în interiorul locuinței, în care bărbatul bănuit a pătruns pe ușa aflată deschisă, aici găsindu-i împreună pe cei 3 bărbați, cu vârstele de 22, 24, respectiv 38 de ani.

Între presupusul autor și victime exista o relație de cunoaștere anterioară.

După săvârșirea agresiunii, autorul s-ar fi îndreptat către locuința sa, în apropierea acesteia fiind și identificat, în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona brațelor, leziuni pe care și le-ar fi provocat după conflictul din locuință.

Persoana bănuită împreună cu două dintre victime au fost transportate la spital, iar pentru cea de-a treia persoană, bărbatul în vârstă de 38 de ani, s-a declarat decesul.

La acest moment ofițerii de poliție judiciară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu procurorul criminalist de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au întocmit un dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, urmând ca evaluările medicale să ducă la încadrarea juridică a faptelor.

Ancheta penală este în curs desfășurare, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare", a transmis IPJ Braşov.

×
Subiecte în articol: crimă Brașov IPJ Braşov
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close