Antena 3 CNN Actualitate Jandarm din Oraviţa, arestat preventiv pentru accidentarea mortală a unui tânăr

Jandarm din Oraviţa, arestat preventiv pentru accidentarea mortală a unui tânăr

Jandarm din Oraviţa, arestat preventiv pentru accidentarea mortală a unui tânăr
01 Noi 2010   •   08:03

Un jandarm din Oraviţa a fost arestat preventiv pentru 15 zile, pentru că ar fi omorât un tânăr de 20 de ani, după ce s-a urcat beat la volan. Martorii susţin că jandarmul l-a călcat pe tânăr cu maşina, după o altercaţie cu prietenii acestuia, care nu l-au lăsat să intre la o petrecere. A fugit apoi de la locul accidentului.

Tânărul de 20 de ani se afla împreună cu alţi prieteni la o petrecere, într-un local. La un moment dat, a izbucnit un scandal provocat de un jandarm care nu a fost lăsat să intre. După mai multe îmbrânceli, jandarmul s-a urcat în maşină şi a apăsat pedala de acceleraţie. L-a izbit pe tânăr în plin după care a trecut cu roţile peste el.

Jandarmul a fugit de la locul accidentului, dar s-a prezentat apoi la poliţie. Iniţial, le-a spus anchetatorilor că la volan se afla prietena lui.

Martorii spun că şoferul băuse, iar etilolotestul a arătat o concentraţie de 0,79 la mie în aerul expirat. Chiar dacă este militar, jandarmul va fi cercetat de o instanţă civilă pentru că se afla în timpul liber când a provocat accidentul.


×
Subiecte în articol: jandarm arestat accident tanar ucis
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close