Antena 3 CNN Actualitate Jandarmeria întăreşte paza pe cursele RATB de noapte. Şoferii, agresaţi de aurolaci

Jandarmeria întăreşte paza pe cursele RATB de noapte. Şoferii, agresaţi de aurolaci

Jandarmeria întăreşte paza pe cursele RATB de noapte. Şoferii, agresaţi de aurolaci
Sursa foto: Foto: Videonews
22 Iul 2011   •   13:19

Viaţa de noapte le cam dă de furcă jandarmilor bucureşteni, dar şi şoferilor RATB. Cei care fac curse noaptea spun că, noapte de noapte, sunt agresaţi verbal de către cei în stare de ebrietate sau de oamenii străzii. Ca să evite scandalurile, Jandarmeria a crescut numărul patrulelor din autobuze.

Nici nu au fost bine introduse cele 23 de autobuze nocturne că s-au şi înregistrat cazuri de şoferi RATB agresaţi de călători. În noaptea de joi spre vineri, jandarmii au stat de vorbă cu angajaţii RATB pentru a afla care sunt cele mai vulnerabile puncte din Capitală.

"Tineretul din ziua de azi e cum e, noi suntem mai molcomi. Întâmpinăm şi probleme, dar asta e. Suntem prestatori de servicii şi trebuie să ne facem meseria", spun e unmul dintre şoferii RATB.

Jandarmii i-au ascultat şi pe călători:

"Am venit până la Unirii şi era un om al străzii. Stătea în faţă, nu avea nici o problemă, scuipa pe jos. Eu nu am avut nici o treabă cu el, dar mi se pare o tâmpenie", spune un călător nemulţumit.

Jandarmeria ar putea trimite în stradă mai multe efective, pentru a preîntâmpina scandalurile în autobuze.

"Jandarmeria Capitalei a reorganizat tura pe timp de noapte. Au fost introduse, ca şi pe zi, patrule pedestre şi auto care vin în sprijinul călătorilor", a declarat sublt. Alexandru Niculae, purtător de cuvânt Jandarmeria Bucureşti 1.

 




×
Subiecte în articol: RATB şoferi jandarmi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close