Antena 3 CNN Actualitate Şapte oameni, printre care şi un bebeluş, treziţi din somn şi salvaţi de jandarmi după ce le-a luat foc casa

Şapte oameni, printre care şi un bebeluş, treziţi din somn şi salvaţi de jandarmi după ce le-a luat foc casa

Jandarmii bistrițeni au evacuat, luni dimineața, șapte persoane, între care un bebeluș de două săptămâni, dintr-o casă cuprinsă de incendiu în cartierul Ștefan cel Mare. Cei din interior dormeau și au fost treziți de jandarmi.

Şapte oameni, printre care şi un bebeluş, treziţi din somn şi salvaţi de jandarmi după ce le-a luat foc casa
de Andreea Cigolea    |    18 Ian 2021   •   10:31

Potrivit jandarmilor, trei adulți și patru copii, printre care și un copil de doar două săptămâni, au fost scoși de jandarmi din locuința în care se aflau deoarece în imobil izbucnise un incendiu.

În jurul orei 09.00, patrula de Jandarmerie care se afla într-o acțiune de patrulare a zărit inițial un fum dens care ieșea de la casa din cartierul Ștefan cel Mare.

Jandarmii i-au trezit pe cei trei adulți și 4 copii care încă dormeau

Jandarmii au oprit mașina, au intrat în imobil și au constatat faptul că în interior se aflau mai multe persoane.

„Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulți și 4 copii care încă dormeau, i-au evacuat cât au putut de repede și i-au urcat în autospeciala Jandarmeriei. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar persoanele în cauză au fost transportate la Viișoara, la domiciliul părinților. Cel mai mic dintre copii este nou născut și are doar 2 săptămâni”, transmite Jandarmeria.

La fața locului a fost solicitată prin intermediul 112 intervenția pompierilor care au intervenit imediat pentru stingerea incendiului.

×
Subiecte în articol: București incendiu jandarmi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close