Antena 3 CNN Actualitate Jandarmii explică violenţele: Blocarea drumurilor este o infracţiune, iar noi suntem obligaţi să intervenim

Jandarmii explică violenţele: Blocarea drumurilor este o infracţiune, iar noi suntem obligaţi să intervenim

Jandarmii explică violenţele: Blocarea drumurilor este o infracţiune, iar noi suntem obligaţi să intervenim
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Ian 2012   •   12:44
Reprezentanţii jandarmeriei au prezentat bilanţul violenţelor de seara trecută din Piaţa Universităţii. Cinci oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale şi peste 50 de persoane au fost duse la Poliţie.

Jandarmii au comentat şi acuzaţiile care li se aduc. "Blocarea căilor de comunicaţii constituie infracţiune, iar noi suntem obligaţi să intervenim", a declarat unul dintre reprezentanţii jandarmeriei.

Jandarmeria susţine că, pe lângă manifestanţii de la protestul USL de joi care s-au îndreptat către Piaţa Universităţii, au existat şi grupuri de oameni cu antecedente violente.

În jurul ore 23.00, s-a instalat o baricadă pe carosabilul din Piaţa Universităţii, s-a făcut un foc, iar asupra forţelor de ordine au fost aruncate pietre şi bucăţi din garduri, au mai precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

La nivel naţional, au fost aplicate peste 500 de amenzi de la începerea protestelor. Pentru 100 de protestatari, autorităţile au emis acte premergătoare pentru începerea urmăririi penale.

Mai mulţi dintre cei agresaţi spun că jandarmii i-au lovit fără motiv şi i-au băgat în dube. În plus, forţele de ordine i-ar fi împiedicat să primească asistenţă medicală.
 


Citiţi şi:

Şi protestatarii au DREPTURI! Vezi ce poţi face dacă eşti bătut PE NEDREPT de jandarmi

"Ce ţi s-a întâmplat?" "Un baston în gură atâta tot" "De la cine?" "Jandarmii!" Declaraţii ŞOCANTE ale celor ce au fost reţinuţi pe nedrept

















×
Subiecte în articol: jandarmerie Piata Universitatii protest
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close