Antena 3 CNN Actualitate Jandarmul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie era beat - surse

Jandarmul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie era beat - surse

Surse apropiate anchetei spun că jandarmul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie era beat.

Jandarmul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie era beat - surse
de Roxana Ciucă    |    20 Dec 2021   •   19:58

"Avem informaţia în exclusivitate referitor la ce s-a întâmplat la data de 1 Decembrie, atunci când s-a întâmplat acel moment ruşinos pentru Jandarmeria Română, când acel jandarm a căzut de pe cal. A încercat să se urce şi nu a putut.

Surse apropiate anchetei afirmă că jadarmul băuse încă de la primele ore ale dimineţii. Băuse la o benzinărie situată în apropiere de Fântâna Mioriţa. A băut pentru că i se spusese iniţial că nu v-a participa la parada de 1 decembrie. Omul şi-a văzut de treabă, s-a trezit şi a mers să bea. 

În raportul pe care l-a făcut în faţa superiorilor, în primă instanţă a spus că nu pus gura pe alcool, însă apoi a recunoscut că a băut. Este cercetat de Parchetul Militar, dar un lucru este clar (...) A recunoscut că a consumat băuturi spirtoase, dar nu există o testare cu aparatul etilotest la Parchetul Militar. Vedem care va fi sancţiunea pe care acesta o va primi, a explicat Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Jandarmul a fost filmat în timp ce înceacă să urce pe cal, înaintea paradei, însă are dificultăți. Uniforma purtată de acesta este inspirată de cea folosită de regimentul de jandarmi care au făcut parte din prima gardă regală.

Bărbatul reușește cu greu să urce în șa, apoi alunecă pe partea cealaltă. În timp ce încearcă să se redreseze, îi cade coiful de ceremonie și încearcă să-l prindă, însă asta îl face să alunece și să cadă de pe cal. Imaginile au ajuns, desigur, virale.

Citiţi şi: Militarul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie, cercetat de procurori pentru că a stricat imaginea Jandarmiei Române
 

×
Subiecte în articol: jandarm 1 Decembrie beat
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close