Antena 3 CNN Actualitate Jean Pădureanu acuză dur: "Penescu aranjează partide şi trebuie să iasă din fotbal!"

Jean Pădureanu acuză dur: "Penescu aranjează partide şi trebuie să iasă din fotbal!"

Jean Pădureanu acuză dur: "Penescu aranjează partide şi trebuie să iasă din fotbal!"
Sursa foto: jean padureanu
08 Iul 2009   •   17:39

Întemeietorul "Cooperativei" şi una dintre cele mai controversate personaje ale fotbalului românesc, Jean Pădureanu a suprins acuzându-l pe Cornel Penescu exact de practicile în care unii în consideră maestru. Preşedintele Gloriei Bistriţa are încredere în conducătorii din fotbalul autohton, pe care-i crede curaţi. Nu acelaşi lucru spune, însă, şi despre patronul FC Argeş, pe care l-ar exclude din fotbal dacă ar putea.
"Niciun preşedinte de club din Liga I nu trebuie să ajungă la închisoare. În schimb, conducători ca Penescu ar trebui scoşi din fotbal, pentru aranjamentele pe care le-au făcut!", a declarat Pădureanu, potrivit prosport.
După modelul "critică-i doar pe cei care au fost prinşi", Pădureanu ar fi trebuit să în critice dur şi pe Florin Prunea. Poate pentru că fostul Director de Relaţii Internaţionale de la FRF nu a fost încă trimis în faţa instanţei de judecată, şeful Bistriţei s-a limitat să se distanţeze de subiect.
"În ce-l priveşte pe Prunea, nu mă pot pronunţa, cazul său nu este formulat clar, sută la sută. Nu trebuie să ne bucurăm niciodată de răul altuia", a încheiat Pădureanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close