Antena 3 CNN Actualitate Jefuitori de morminte, săltaţi de poliţişti la prima oră. Forţau intrarea în cavouri şi furau tot ce se putea

Jefuitori de morminte, săltaţi de poliţişti la prima oră. Forţau intrarea în cavouri şi furau tot ce se putea

Mascaţii au descins în această dimineaţă peste o grupare periculoasă de jefuitori de morminte! Trupele de intervenţie sunt pe urma a cinci indivizi din Giurgiu şi Bucureşti. Procurorii spun că aceştia au atacat şi jefuit mai multe morminte din cimitirele din Teleorman. La acţiune participă şi polițiștii de la serviciul de investigații criminale din judeţele Teleorman și Giurgiu.

Jefuitori de morminte, săltaţi de poliţişti la prima oră. Forţau intrarea în cavouri şi furau tot ce se putea
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Dima    |    25 Ian 2022   •   09:16

În această dimineață, polițiștii din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Videle, desfășoară 5 percheziții, în județul Giurgiu și în municipiul București. 5 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Din cercetări a reieșit că 5 persoane ar fi săvârșit infracțiuni de profanare de morminte și furt, în județul Teleorman.  Mai mulți indivizi mergeau în cimitire, intrau în cavouri, deschideau sicriele și furau tot de era de valoare, de la bani la bijuterii.

În activități, sunt angrenați polițiștii de investigații criminale, de ordine și siguranță publică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Teleorman și Giurgiu.

×
Subiecte în articol: cimitir Giurgiu Teleorman București jaf
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close