Antena 3 CNN Actualitate JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 PYEONGCHANG. Lacrimi de durere la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 PYEONGCHANG. Lacrimi de durere la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 PYEONGCHANG. Lacrimi de durere la JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ
17 Feb 2018   •   12:08

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Sportivul tongan Pita Taufatofua, care a participat vineri în proba de schi fond pe distanţa de 15 km, la JO de iarnă de la PyeongChang, spune că se gândeşte să participe şi la Olimpiada de vară de la Tokyo din 2020. JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Google celebrează cu un Google Doodle special JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018  ''Am de gând să particip şi la JO de la Tokyo din 2020, la un al treilea sport, probabil ceva legat de înot. Mă voi îndrepta spre un sport la care să mă pot califica cu mai mult timp înainte de Olimpiadă, nu cu doar două săptămâni aşa cum s-a întâmplat aici'', a spus Taufatofua.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Pita Taufatofua, singurul sportiv din Tonga prezent la Jocurile Olimpice de iarnă, ediţia 2018, şi-a îndeplinit obiectivul fixat înaintea participării la competiţia de la PyeongChang, clasându-se mai sus de ultimul loc în proba individuală de 15 km schi fond.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Taufatofua, care a făcut senzaţie la ceremonia de deschidere a JO 2018, când a defilat la bustul gol, pe o temperatură care era sub zero grade Celsius, a ocupat locul 114 între cei 116 concurenţi care au terminat în cursa desfăşurată vineri (118 au luat startul).

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 În vârstă de 34 ani, Pia Taufatofua, născut la Brisbane (Australia), declarase anterior că şi-a propus să încheie proba ''înainte să se stingă lumina". Iar dorinţa i s-a îndeplinit, parcurgând pe schiuri cei 15 km în 56min. 41sec. 1/10, cu aproape 23 de minute în plus faţă de câştigătorul medaliei de aur, elveţianul Dario Cologna.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Tonganul a fost prezent şi la JO de la Rio de Janeiro, la disciplina taekwondo, dar a fost eliminat încă din primul tur de un sportiv brazilian.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Schioarea americană Lindsey Vonn, care participă la JO de iarnă de la PyeongChang, a afirmat că s-a simţit ''devastată'' după ce a citit despre atacul produs în Florida, soldat cu 17 morţi şi cel puţin 14 răniţi, ea transmiţând sprijinul său pentru familiile victimelor, scrie Reuters.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Cea mai de succes schioare nord-americană a spus că din păcate tragedii cum s-a întâmplat la liceul Marjory Stoneman Douglas au ajuns aproape o ''rutină'' în SUA.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 "Simt că astfel de titluri sunt prea adesea primele pe care le citim atunci când ne trezim dimineaţa. Nu pot să înţeleg şi este cutremurător pentru toţi cei din Florida şi pentru cei implicaţi. Toate gândurile mele bune se îndreaptă către cei de acolo'', a spus Vonn, la finalul cursei de slalom super uriaş de sâmbătă, pe care a încheiat-o pe locul 6.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a ucis miercuri 17 oameni şi a rănit grav cel puţin 14 la liceul Marjory Stoneman Douglas, cu o armă de asalt semiautomată AR-15. El a fost arestat în aceeaşi zi şi inculpat pentru crime joi, când a compărut pentru prima oară în faţa unei instanţe.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Cei doi schiori elveţieni de freestyle, primii sportivi participanţi la JO de iarnă de la PyeongChang care au contractat infecţia cu norovirus, s-au recuperat şi şi-au reluat antrenamentele, a anunţat un oficial al echipei.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Erika Herzig, ofiţer de presă al delegaţiei din Ţara Cantoanelor, a menţionat că Fabian Boesch şi Elias Ambuehl se simt mult mai bine şi că au început pregătirile pentru calificările de duminică în proba de slopestyle. Cu toate acestea, ei se antrenează separat de ceilalţi sportivi, a precizat medicul lotului, German Clenin.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Cei doi au manifestat simptome specifice îmbolnăvirii cu norovirus de joi seara, fiind izolaţi de restul lotului într-o locaţie în afara satului olimpic.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 ''Precizăm că sportivii care au avut infecţia cu norovirus pot concura dacă s-au însănătoşit, dacă au fost testaţi şi verificaţi de medicul echipei iar CIO a fost consultat'', afirma vineri un reprezentant al delegaţiei elveţiene.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Numărul cazurilor de infecţie cu norovirus a depăşit 200, majoritatea îmbolnăvirilor fiind semnalate în rândul personalului însărcinat cu securitatea din zona centrului de tineret, potrivit autorităţilor sud-coreene

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close