Antena 3 CNN Actualitate Join the Pact: Mircea Badea a semnat angajamentul de a nu se urca la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Join the Pact: Mircea Badea a semnat angajamentul de a nu se urca la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Join the Pact: Mircea Badea a semnat angajamentul de a nu se urca la volan sub influenţa băuturilor alcoolice
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.T.    |    06 Iun 2013   •   00:02

Mircea Badea s-a alăturat celor aproximativ un milion de oameni din întreaga lume care au semnat angajamentul de a nu se urca la volan sub influenţa băuturilor alccolice.

Inițiativa face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”. “Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului.

Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool.

Consumatorii români sunt invitați să isi ia un angajament personal alaturi de Mika Hakkinen de a nu se urca la volan sub influența alcoolului prin semnarea pactului, utilizând aplicația interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

Mircea Badea s-a numărat printre cei care au avut ocazia de a urca în maşină cu Mika Hakkinen pentru câteva secunde, în cadrul evenimentului organizat de Johnnie Walker şi al cărui invitat special a fost fostul campion mondial de Formula 1.

Mai multe poze de la eveniment puteţi vedea AICI

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close